Gastro akce

Gastronomický a kulturní kalendář 

Nechte se zlákat nabídkou kulinářských specialit z našeho gastronomického kalendáře.

V podobě sezónních menu Vám nabízíme možnost ochutnat jídla spjatá s určitým ročním obdobím, svátkem, zajímavou událostí  či se zvyky jiných krajů.

Naše sezónní menu je také skvělý a originální dárek. Chcete někomu udělat radost nebo mu připravit překvapení? Nabízíme Vám možnost zakoupit si menu ve formě dárkového poukazu.

Vše ostatní nechte na nás.

2018

 

PROSINEC 2018


od 30. listopadu do 16. prosince - zvěřinové hody

2019

ÚNOR

  • 2. února – tradiční zabijačkové hody; prodej čerstvých zabijačkových produktů
  • od 14. do 17. února – valentýnské menu

 

BŘEZEN

  • od 8. do 17. března – gulášobraní

DUBEN

  • od 5. do 14. dubna – pokrmy z jarních surovin
  • od 18. do 22. dubna – velikonoční menu

 

KVĚTEN

  • od 10. do 12. května – oslavujeme svátek matek
  • od 17. do 26. května – speciality z chřestu

 

ČERVEN

  • od 14. do 23. června – pokrmy s jahodami

 

ČERVENEC

  • grilované speciality, saláty

 

SRPEN

  • grilované speciality, saláty

 

ZÁŘÍ

  • od 20. do 29. září – podzimní menu

 

ŘÍJEN

  • od 18. do 27. října – řízkobraní

 

LISTOPAD

  • od 8. do 17. listopadu – svatomartinská husa a vše, co k ní patří
  • 9. listopadu – GALAVEČER SVATOMARTINSKÉ HUSY, vícechodové menu snoubené s mladými víny a živou hudbou

 

PROSINEC

  • od 7. do 15. prosince – zvěřinové hody



Zaujaly Vás kulinářské speciality z našeho gastronomického kalendáře a chcete nás navštívit? Využijte nabídky pobytových balíčků Hotelu Ryšavý!

Naše sezónní menu je také skvělý a originální dárek. Chcete někomu udělat radost?
Nabízíme Vám možnost zakoupit si menu ve formě dárkového poukazu. Ostatní nechte na nás.

 

Hotel Ryšavý, 671 42 Vémyslice 73
Hotel, restaurace, vinotéka, tel: +420 515 323 428; Sport a wellness, tel: +420 515 323 400,
Email: rezervace@hotelrysavy.cz, www.hotelrysavy.cz