Gastro akce

Gastronomický a kulturní kalendář 
Nechte se zlákat nabídkou kulinářských specialit z našeho gastronomického kalendáře.

V podobě sezónních menu Vám nabízíme možnost ochutnat jídla spjatá s určitým ročním obdobím, svátkem, zajímavou událostí  či se zvyky jiných krajů.

Naše sezónní menu je také skvělý a originální dárek. Chcete někomu udělat radost nebo mu připravit překvapení? Nabízíme Vám možnost zakoupit si menu ve formě dárkového poukazu.

Vše ostatní nechte na nás.


2017

ZÁŘÍ

od 15. do 30. září – Podzimní menu z čerstvých hub, dýní, jedlých kaštanů a brambor

ŘÍJEN

od 6. do 29. října – Řízkobraní

LISTOPAD

od 3. do 27. listopadu – Svatomartinská husa a všechno, co k ní patří

11. listopadu – GALAVEČER SVATOMARTINSKÉ HUSY, vícechodové menu

snoubené s mladými víny a živou hudbou

PROSINEC

od 1. do 17. prosince – Zvěřinové menu

od 18. do 31. prosince - Vánoční a povánoční menu

LEDEN 2018

od 5. do 14. ledna 2018 - Dny francouzské kuchyně 

19. ledna 2018 – DEN VÍNA V HOTELU RYŠAVÝ, 10. ročník ochutnávky vín snoubených s pokrmy a cimbálovou muzikou 


Zaujaly Vás kulinářské speciality z našeho gastronomického kalendáře a chcete nás navštívit? Využijte nabídky pobytových balíčků Hotelu Ryšavý!

Naše sezónní menu je také skvělý a originální dárek. Chcete někomu udělat radost?
Nabízíme Vám možnost zakoupit si menu ve formě dárkového poukazu.
Ostatní nechte na nás.

 

Hotel Ryšavý, 671 42 Vémyslice 73
Hotel, restaurace, vinotéka, tel: +420 515 323 428; Sport a wellness, tel: +420 515 323 400,
Email: rezervace@hotelrysavy.cz, www.hotelrysavy.cz