Gastro akce

Gastronomický a kulturní kalendář 
Nechte se zlákat nabídkou kulinářských specialit z našeho gastronomického kalendáře.

V podobě sezónních menu Vám nabízíme možnost ochutnat jídla spjatá s určitým ročním obdobím, svátkem, zajímavou událostí  či se zvyky jiných krajů.

Naše sezónní menu je také skvělý a originální dárek. Chcete někomu udělat radost nebo mu připravit překvapení? Nabízíme Vám možnost zakoupit si menu ve formě dárkového poukazu.

Vše ostatní nechte na nás.

2018

BŘEZEN 2018

od 9. do 18. března - gulášobraní

od 30. března do 2. dubna - velikonoční menu

DUBEN 2018

od 20. do 29. dubna - pokrmy nejen z lokálních jarních surovin

KVĚTEN 2018

od 11. do 13. května - oslavujeme svátek matek

od 18. do 27. května - speciality z chřestu

ČERVEN 2018

jahodové pokrmy dle sklizně

ČERVENEC 2018

grilované speciality

SRPEN 2018

grilované speciality

ZÁŘÍ 2018

od 14. do 30. září - pestré podzimní menu z lokálních surovin

ŘÍJEN 2018

od 14. do 28. října - řízkobraní

LISTOPAD 2018

od 9. do 18. listopadu - svatomartinská husa a všechno co k ní patří

10. listopadu - GALAVEČER SVATOMARTINSKÉ HUSY, vícechodové menu snoubené s mladými víny a živou hudbou

PROSINEC 2018


od 30. listopadu do 16. prosince - zvěřinové hody



Zaujaly Vás kulinářské speciality z našeho gastronomického kalendáře a chcete nás navštívit? Využijte nabídky pobytových balíčků Hotelu Ryšavý!

Naše sezónní menu je také skvělý a originální dárek. Chcete někomu udělat radost?
Nabízíme Vám možnost zakoupit si menu ve formě dárkového poukazu.
Ostatní nechte na nás.

 

Hotel Ryšavý, 671 42 Vémyslice 73
Hotel, restaurace, vinotéka, tel: +420 515 323 428; Sport a wellness, tel: +420 515 323 400,
Email: rezervace@hotelrysavy.cz, www.hotelrysavy.cz