GULÁŠOBRANÍ OD 8. DO 17. BŘEZNA

08.-17.09.19, gulášobraní-001








































GULÁŠOBRANÍ

od 8. do 17. března 2019


Jakub pro Vás připravil:

150 g     hovězí guláš z kližky s křenem zahuštěný chlebem                       115 kč

Lucie pro Vás připravila:

150 g     italský jehněčí guláš                                                                                137 kč

Miroslav pro Vás připravil:

150 g     pikantní klokaní guláš na červeném víně                                         137 kč

Tomáš pro Vás připravil:

150 g     kančí segedínský guláš s uzenou paprikou                                       137 kč


Degustační menu:

200 g     degustační porce gulášů od našich kuchařů,                                   177 kč
košík pečiva


Doporučené přílohy:

160 g     houskový knedlík                                                                                             37 kč

160 g     karlovarský knedlík                                                                                         37 kč

160 g     špekový knedlík                                                                                                37 kč

150 g     domácí mandlové krokety                                                                             45 kč

              košík pečiva                                                                                                         37 kč



rezervovat stůl si můžete na tel. čísle: 515 323 428  nebo na e-mailu:rezervace@hotelrysavy.cz