Pokrmy z jarních surovin od 20. do 29. dubna 2018

20.04.-29.04.18, pokrmy z jarních surovin A4 PNG


POKRMY Z JARNÍCH SUROVIN
od 20. do 29. dubna 2018


předkrm:
120 g kedlubnové jednohubky s tuňákem                                              47 Kč     
              

polévka:
0,22 l zeleninová polévka s krůtím masem                                             48 Kč 


hlavní chody:
150 g pečená telecí kýta, zeleninové placky                                           177 Kč
1 ks   pečený pstruh s medvědím česnekem, dušená zelenina         227 Kč
250 g jarní salát s kuřecím masem, ztracené vejce                              147 Kč
250 g ředkvičkový salát s pomerančem                                                 117 Kč


detoxikační nápoj:

0,3 l kopřivové smoothie                                                                               77 Kč


Kompletní nabídku gastro kalendáře 2018 naleznete zde