Zvěřinové menu od 1. do 17. prosince 2017

1.-17.12.17, Zvěřinové menu A4 PNG

ZVĚŘINOVÉ MENU

od 1. do 17. prosince


studené předkrmy

100 g     tatarský biftek z jelena, topinka, česnek                                                      147 kč

  80 g     zvěřinová paštika, rozpečená bageta                                                               87 kč

polévka

0,22 l     zvěřinový vývar, maso, nudle                                                                            47 kč

hlavní chody

200 g     jelení steak, pečená dýně, pečená brambora, demi glace                          297 kč

200 g     jelení medailonky, houbové ragú, pečená brambora                                  97 kč

150 g     kančí po burgundsku, tagliatelle, strouhaný perník                                   167 kč

200 g     zvěřinový burger, grilované maso, domácí bulka, slanina, sýr cheddar,

salát, rajče, hořčice, kečup, česnekový dresink, steakové hranolky                           187 kč

150 g     pikantní zvěřinová tortilla, maso, slanina, sýr cheddar,

              zelenina, salát, česnekový dresink                                                                    177 kč

dezert

čokoládový cheesecake, chilli, zázvor                                                                            77 kč


Kompletní nabídku našeho gastronomického a kulturního kalendáře naleznete zde.